';

Mijn Rooftop

Wachtwoord vergeten

Zakelijk

Niemand zit te wachten op onnodig oponthoud, schade of onverwachte kosten. Wat er ook moet gebeuren aan een dak, uw primaire processen lopen met Rooftop in de arm gewoon door. Bovendien is het prettig dat u zelf niet volledig op de hoogte hoeft te zijn van de actuele regelgeving. De gecertificeerde dakdekkers van Rooftop weten als geen ander hoe gezondheidsniveaus, veiligheidslevels en energieprestaties behaald moeten worden die u (of uw klant) nastreeft. Kortom Rooftop ontzorgt uw organisatie. Ook gebruiksdaken zoals parkeergarages en buitenruimten worden dankzij de bijna 30 jaar ervaring van Rooftop ware hoogstandjes.

De passie waarmee de professionele dakdekkers van Rooftop hun vak uitoefenen, resulteert niet alleen in een kwalitatief perfect product, maar vooral in klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Zo krijgt u bijvoorbeeld op alle door Rooftop toegepaste materialen 10 jaar garantie; compleet met certificaat van technische goedkeuring (KOMO-attest).

© Copyright 2010 - Alle rechten voorbehouden aan Rooftop Etten-Leur | Ontwerp & uitvoering: Brainstorm & Concept Privacy | Disclaimer | Sitemap