Over Rooftop Dakbeheer

Bedrijfsprofiel

 

Sinds 1997 de beste keuze voor uw dakbedekking, met vakbekwame medewerkers, een goed netwerk aan onderaannemers en een eigen wagenpark.

01. Medewerkers

Bij Rooftop Dakbeheer hebben wij 10 vaste, vakbekwame en ervaren dakdekkers in dienst. Het stafpersoneel bestaat uit een uitvoerder, administratief medewerkster en een bedrijfsleider. Die is ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en calculatie.

02. Onderaannemers

Rooftop Dakbeheer heeft een breed netwerk van onderaannemers. Deze huren wij in om bepaalde taken of werkzaamheden voor ons uit te voeren. Zij zijn allemaal ervaren, vakbekwaam en gediplomeerd.

03. Wagenpark

Rooftop Dakbeheer beschikt over een volledig uitgerust wagenpark. Wij hebben eigen transportbussen en er is een kraanwagen aanwezig, waarmee we tot een hoogte van ca. 8 meter materiaal naar het dak kunnen transporteren. Ook hebben wij eigen afval- en materiaalcontainers.

Zijn passie gaat door het dak

Roel Verhagen

Roel Verhagen, LinkedIn profielfoto.

Directeur, eigenaar en oprichter

Rooftop is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van duurzame daksystemen. Zowel voor particulieren als voor bouwbedrijven en bedrijven met vastgoed. Het gecertificeerde team dakdekkers van Rooftop uit het Brabantse Etten-Leur is 24 uur per dag bereikbaar en is volledig thuis in dakmanagement. Kortom: voor inspectie, advies, restauratie, renovatie, onderhoud en alle andere dakgerelateerde werkzaamheden neemt u contact op met Rooftop: de ervaren professionals met kennis van daken!

 

Missie

Onze missie is om onze klanten de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te bieden als het gaat om dakbedekking voor parkeerdaken, tankstations en bedrijfshallen. We zijn vastbesloten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door innovatieve oplossingen te bieden die de tand des tijds kunnen doorstaan. Onze lange-termijnrelaties in de tankstation- en bedrijfshallenbranche zijn van onschatbare waarde voor ons, en we zullen er alles aan doen om deze te behouden en te versterken.

Bij Rooftop Dakbeheer geloven we sterk in het belang van onze werknemers. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers gedijen en zich ontwikkelen. Hun expertise en toewijding vormen de kern van ons succes. We zullen blijven investeren in hun groei en welzijn, omdat we geloven dat gelukkige en gemotiveerde werknemers de sleutel zijn tot het leveren van uitmuntendheid aan onze klanten.

Visie

Bij Rooftop Dakbeheer streven we ernaar om de toonaangevende autoriteit te worden op het gebied van parkeerdaken en om onze aanwezigheid in de tankstation- en bedrijfshallenbranche te behouden en te versterken. Onze visie is gebaseerd op een toekomst waarin we nog vele jaren lang met trots en passie prachtige daken blijven creëren. Dit is onze leidende ster, onze drijvende kracht achter elk project dat we aangaan.

Rooftop is een onderneming met 10 vaste vakbekwame, gediplomeerde en ervaren dakdekkers. Het stafpersoneel bestaat uit een uitvoerder, administratief medewerkster en een bedrijfsleider die tevens verantwoordelijk is voor de werkvoorbereiding en calculatie. Rooftop beschikt over volledig uitgeruste transport bussen, en is er een kraanwagen aanwezig, waarmee tot een hoogte van ca. 8 meter materiaal op het dak getransporteerd kan worden. Tevens beschikken wij over eigen afval- en materiaalcontainers.

 

Alles onder één dak

Wat wij doen

Voor bedrijven

Aanleggen en onderhouden van platte en licht hellende daken.

Voor particulieren

Bedekken en onderhouden van daken, zwembaden en vijvers.

Groene daken

Aanleggen van extensieve en intensieve groendaken.

Dakbedekking

Aanleggen en onderhouden van bitumineuze en kunststof dakbedekking.

Inspectie

Offertes voor renovatie of rapport van bevindingen na inspectie.

Veiligheid

Ankerpunten, lijnmarkeringen, veiligheidsbordjes, kooiladders, etc.

Neem contact op

Rooftop Dakbeheer B.V.
Van Voordenpark 25
5301 KP Zaltbommel
info@rooftop.nl